3CX

Tag det næste skridt mod fremtiden for dit telefonsystem med 3CX.

3CX telefonsystem er et softwarebaseret omstillingsanlæg, der kan afvikles på Windows, Linux eller i skyen (Azure, Google, Amazon, OVH m.fl.), som virker med standard SIP baserede IP telefoner og almindelige mobiltelefoner, samt VoIP gateways. Tilsammen tilbyder løsningen et komplet telefonomstillingsanlæg, uden de samme omkostninger og besværligheder som et almindeligt gammeldags omstillingsanlæg.

3CX benyttes af mere end 30.000 virksomheder over hele verden, og er anerkendt som værende førende inden for innovative telekommunikationsløsninger.

Se priser og bestil her

Prøv 3CX telefonsystemet gratis i et år

Vi er sikre på, at du vil få en nemmere hverdag med 3CX telefonsystemet. Så for at gøre det nemt at teste løsnignen af, om den vil passe til Jeres behov, kan du gratis og uforpligtende downloade softwaren, eller teste den af som en hosted løsning i ét år – helt gratis.

Du får endda gratis videokonference, ubegrænsede lokalnumre og en komplet kommunikationsplatform med chat, video og tale.

Prøv 3CX telefonsystemet gratis

Nem installation og administration

Da 3CX kan kører på en Windows platform, er løsningen nemt at installere og administrere for IT administratorer. Der er ikke behov for specielle telkom- eller Linux kompetencer.

Du kan endda installere 3CX på en mini-pc, så du slipper for at skulle investere i dyr server-hardware.

Ønsker du at benytte en Linux platform, kan 3CX også installeres på Linux via vores Debian ISO installer.

Ved hjælp af 3CX Express kan du også installere din nye 3CX løsning i “skyen” i løbet af 30 min. 3CX understøtter Google Cloud, Azure, AWS m.fl.

3CX er pre-konfigureret med en række populære IP telefoner, VoIP gateways og SIP trunk udbydere, som er med til at spare dig for bekymringer og unødigt tid til opsætning og vedligehold. Desuden arbejder Completeware sammen med bl.a. Uni-tel som tilbyde omfattende SIP trunk løsninger, der 100% integrere med 3CX og mobilløsninger.

 • Slip for dyr træning og oplæring
 • 3CX benytter åbne standarder, således at du ikke er bundet af én leverandør
 • Central styring via overskueligt Web-interface
 • Vælg frit mellem populære IP telefoner, VoIP gateways og SIP trunk leverandører

Hosted løsning eller on-premises – du vælger!

3CX løsningen kan enten installers på en Windows server eller desktop eller Linux maskine, I jeres eksisterende miljø, eller du kan vælge at slippe for besværet med hardward og server, men blot vælge at lade løsningen være hosted i Completewares virtuelle miljø. Vi benytter Microsoft Azure, OVH og Google, med redudante serverplaceringer og fail-over, hvilket er din sikkerhed for en pålidelig og ikke mindst økonomisk løsning.

 Læs mere om vores hostede 3CX løsning.

Købe eller leje – frit valg!

3CX kan fås I to forskellige løsninger; Standard eller Professionel. Uanset hvilken version du vælger, kan du frit vælge om du vil købe licensen eller blot leje din licens i 1 måned, 1 år eller flere år. Der er helt frit valg!

  Læs mere om priser på både eje og leje version af 3CX og bestil her.

Tag dit lokalnummer med overalt

Med 3CX løsnigen får du også adgang til IP klienter til smart-telefoner, samt Mac og Windows PC’er, hvilket giver dig og dine medarbejdere mulighed for at tage jeres lokalnummer med overalt, uanset om I er på kontoret eller ej. Tilmed er alle kald gratis (koster allerhøjest datatrafik over mobilnetværket), og I vil kunne fremstå mere professionelle, uden at skulle bede kunden om at ringe igen på et mobilnummer.iPhone & Android

 • Tag dit lokalnummer med overalt, i hele verden
 • Alle kald er gratis, hvilket kan betyde besparelse på mobiltelefon regningerne
 • Opnå størrere fleksibilitet, idet du kan arbejde alle steder fra
 • Du og dine medarbejdere kan nås på ét nummer. Slut med lokalnumre, mobilnumre, hjemmekontor numre m.v.

Skær 50% af dine telefonudgifter

Normalt kan virksomheder spare op til 80% af deres telefonomkostninger ved at benytte en IP telefonløsning som 3CX, der udnytter billig datatrafik gennem SIP trunks, WebRTC (gratis Web-kommunikation/møder) og gratis interne kald. Derudover kan du med 3CX opnå komplet integration med virksomhedes øvrige systemer, som f.eks. CRM eller ERP løsninger, hvilket giver dine sælgere og kundeservicemedarbejde en unik mulighed for at få kundeoplysninger direkte i stedet for blot et telefonnummer.

 • Spar på udgifterne, ved at sænke udgifterne til mobil- og telefonabonnementer
 • Tilføj og fjern lokalnumre nemt og gratis – der er ikke nogle udgifter forbundet med lokalnumre.
 • Se alle oplysninger om kunden, gennem CRM integration
 • Udnyt eksisterende hardware, IP telefoner og kabling, gennem åbne standarder.
Se priser og bestil her