Faronics DeepFreeze

Gå til priser og bestilling

DeepFreeze_V

Med sin “Reboot to restore teknologi, tilbyder Faronics Deep Freeze den stærkeste beskyttelse til Pc’er, og eliminerer behovet for it-supporter skal omkonfigurere, re-image, eller fejlfinding computere. Deep freeze reducere supporthenvendelser med op til 63%.

Deep Freeze beskytter hele din PC mod uautoriserede ændringer, instllationer, sletning af filer med videre, uden at brugernes adgang til PC’en begrænses.

Brugerne kan installere, ændre og sletter filer, programmer og indstillinger, og alt bliver genskabt til den oprindelige opsætning efter en enkelt genstart.

Du kan vælge at beskytte hele PC’en, udvalgte partitioner eller områder på harddisken, og med det gratis tillægsværktøj Data Iglo defineres nemt hvilke mapper mv. der evt. skal re-dirigeres til en ikke-beskyttet partition.

Med Faronics Deep Freeze Standard beskyttes enkeltestående maskiner nemt, og programmet installeres direkte på den enkelte maskine. Der er mulighed for at styre Deep Freeze via kommandolinie parametre.

Med Faronics Deep Freeze Enterprise kan DeepFreeze installeres, konfigureres og styres centralt fra uden brug af andre programmer.
Muligheden for nem opdeling af beskyttede PC’er i grupper giver det fulde overblik sikre en nem administration og har bl.a. muligheder som fx remote wake-on-lan, eksekvering af applikationer på PC’er og planlægning af vedligeholdelsesperioder (fx automatisk opstart, opdatering og antivirusscanning om natten). Samtidig giver Enterprise udgaven mulighed for at oprette virtuelle ubeskyttede drev.

Deep Freeze 8 fås også i versioner til beskyttelse af Windows Workstations (Windows XP, Vista, 7, 8 og 10), Windows Servere (2008, 2010, 2012), Linux og Mac.

Skal du vælge Eje eller Leje licens?

Skal du købe en “Eje” eller “Leje” licens?

Eje licens:

Med en eje licens køber du en licens, som ikke udløber, og du kan bruge den så længe du ønsker. Sammen med en eje licens skal du som minimum købe ét års support- og vedligeholdelsesaftale, som koster 20% i tillæg til selve licensprisen.

Med en support- og vedligeholdelsesaftale får du adgang til nyeste version af DeepFreeze og fri support. Når aftalen udløber, vælger du selv, om du vil forny support- og vedligeholdelsesaftalen. Hvis du vælger ikke at forny aftalen, vil du stadig kunne benytte DeepFreeze, dog kun i den version som var nyest på det tidspunkt hvor aftalen udløb. Det vil sige, at du har ikke længere adgang til de nye version af DeepFreeze og har heller ikke længere adgang til support.

Leje licens

Med en leje licens køber du et abonnement på Faronics DeepFreeze for ét eller flere år ad gangen. Fordelen med en leje licens er, hvis du kun skal bruge DeepFreeze i en begrænset periode, og du skal ikke købe support- og vedligeholdelsesaftale ved siden af, som med en eje-licens. Dette er inkluderet i prisen.

Når du køber en DeepFreeze leje licens, vil DeepFreeze være brugbar i den periode du har købt, og licensen kan fornyes når den udløber med ét eller flere år. Hvis ikke du fornyer licenses, vil DeepFreeze holde op med at virke.

DeepFreeze Standard

Med DeepFreeze Standard får du effektiv beskyttelse af stand-alone maskiner. DeepFreeze Standard kan købes både som en “eje” og “leje licens.

DeepFreeze Standard giver dig mulighed for at vælge hvilke drev/partitioner du vil beskytte på din PC, og du kan gratis downloade tilhørsprogrammet DataIgloo, som nemt hjælper dig med at redirrigere bruger-mapper som f.eks. skrivebordet og Mine Dokumenter til drev der ikke er beskyttet, så dine brugere kan gemme dokumenter m.v. lokalt på deres PC, uden at de bliver slettet ved en genstart af PC’en.

Gå til priser og bestilling

 

DeepFreeze Enterprise

Med DeepFreeze Enterprise får du en komplet beskyttelse af dine PCer i netværket, samt dine stand-alone PC’er.

Via DeepFreeze administrationskonsollen eller Faronics Core får du komplet kontrol med dine PC’er fra centralt hold. Du kan via konsollen genstarte, optø, fryse, slukke og starte PC’er fra en central lokation, ligesom du ved hjælp af den omfattende DeepFreeze pakke administrator kan lave individuelt tilpassede DeepFreeze pakker, hvori du kan bestemme hvordan opsætningen af DeepFreeze skal være.

En af de store forskelle på DeepFreeze Standard og Enterprise er de mange muligheder du får for at automatisere og konfigurere dine DeepFreeze klienter. Du kan bl.a. oprette virtuelle ikke-beskyttede partitioner og drev, hvor brugere eller programmer kan gemme data. Du kan planlægge automatiske opdateringer, genstarts og nedlukninger. Du kan styre hvordan bruger log-af skal håndteres og meget mere.

Kontakt os gerne for en uforpligtende gennemgang af de mange muligheder i DeepFreeze Enterprise.

Gå til priser og bestilling