Faronics AntiVirus

Gå til priser og bestilling

Trusler fra Malware, Virus og ondsindede websider er stigende, men med Faronics Antivirus er du beskyttet.

Modsat traditionelle antivirus programmer, som kan være langsomme og dræne din computer for resourcer, er Faronics Antivirus lynende hurtig og stort set usynlig uden at gå på kompromis med proaktiv beskyttelse af din computer.

Andre antivirus løsninger bygger på teknologier der gradvist er blevet udviklet og udbygget gennem årene efterhånden som nye trusler er opstået. Faronics Antivirus er udviklet fra bunden og op med fokus på at kombinere anti-virus, anti-malware, anti-spyware og anti-rootkit teknologier i en samlet integreret løsning.

Faronics Antivirus indeholder desuden komplet email-scanning/beskyttelse samt firewall.

Og den bedste del af Faronics Antivirus er, at det integrer med Faronics DeepFreeze, således at virusdefinitioner m.v. kan opdateres selv når dine computere er beskyttet af DeepFreeze.

Læs flere features her (PDF)

Layered Security

Faronics Layered Security

Ønsker du den beste beskyttelse, kan Faronics Antivirus med fordel kombineres med Faronics DeepFreeze og Faronics AntiExecutable.

Faronics Antivirus beskytter mod kendte trusler og genkendelige skadelige handlinger.

Faronics AntiExecutable beskytter mod ulovlig afvikling af skadelige programmer eller programstumper, der potentielt kan skade din computer.

Skulle der alligevel komme en trussel igennem de to første lag, kan den nemt fjernes igen med en genstart, hvis computeren er beskyttet af Faronics DeepFreeze.

 

Bestil dine licenser her