Faronics PowerSave

Gå til priser og bestillingPowerSave_V

Spar op til 250,- pr. PC om året med Faronics PowerSave.

Med Faronics PowerSave får du og din virksomhed en intelligent måde at spare på strømmen, uden at det påvirker dine brugere.

Ved hjælp af de avancerede funktioner og måleområder, sørger PowerSave for, at lukke PC’er ned når de ikke benyttes, og lader dem stå tændt, hvis de er i brug og medarbejderen blot har forladt sin plads for en kort periode.

Og vigtigst af alt, når du nu begynder at få besparelserne, så har PowerSave avanceret mulighed for at måle og rapportere den opnåede besparelse.

Måleområder, som benyttes til definition af aktiv og inaktiv PC, inkludere bl.a:

  • – disk aktivitet,
  • – netværksaktivitet,
  • – CPU-aktivitet og
  • – applikationsaktivitet samt selvfølgeligt
  • – mus og tastatur.

Alt sammen er nemt og centralt styret via den centrale management konsol, hvorfra du også løbende kan hente aktuelle besparelsesrapport ud, der dokumentere den reelle besparelse.

PowerSave installeres nemt i virksomheden ved hjælpe af let-tilgængelige installationspakker (MSI). Via den nemme centrale administration sikres det komplette overblik ligesom den daglige drift af systemet holdes på et minimum. Alt sammen for at sikre en så lav TCO (Total Cost of Ownership) og hurtig tilbagebetalingstid.

Ønsker du at evaluere PowerSaven inden du tager det i brug, kan du downloade en fuld funktionel 30 dages evalueringsversion via dette link.

Gå til priser og bestilling