Sådan handler du hos Completeware

KUNDESERVICE


Hos Completeware sætter vi stor pris på vores kunder, og vil gøre alt hvad vi kan for at sikre dig en god oplevelse når du handler hos os.

Før du køber


Er du i tvivl om et produkt inden du køber, står vi gerne til rådighed for en uforpligtende snak om produktets muligheder og funktioner og på langt de fleste produkter kan vi også lave en præsentation af produktet for dig.
For visse løsninger har vi også mulighed for at hjælpe med for eksempel test installationer, så du og dine kollegaer i ro og mag kan test produkternes mange muligheder.

Købet


Når du handler hos os, kan du vælge enten at lægge ordren direkte via vores webside eller ringe til os.
Vi fremsender altid en ordrebekræftelse som du som kunde bedes bekræfte ved at svare tilbage på vores email. Så du er sikker på, hvad der bliver leveret og ikke mindst hvad den samlede pris bliver.
For virksomheder vil betalingen typisk foregå via faktura, og for private via forudbetaling enten som bankoverførsel eller via PayPal (online betaling).

Leveringen af dit køb


Normalt vil dit køb blive leveret inden for 24 timer efter bestillingen hvis der er tale om digitale produkter så som software og licenser.
Fysiske produkter vil typiske blive afsendt samme dag bestillingen modtages, såfremt produktet er på lager.
I visse tilfælde kan visse produkter eller services kræve godkendelse eller behandling hos vores leverandører, hvilket kan forlænge leveringstiden lidt.
Vi anbefaler desuden, at du læser vores salgs- og leveringsbetingelser, som du finder via linket i bunden af siden.

Efter købet


Når du har købt et produkt hos os, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at sikre, at du kommer godt i gang med at bruge produktet. Skulle du derfor støde ind i problemer eller spørgsmål omkring produktet, kan du altid ringe eller skrive til os og vi vil forsøge, at hjælpe så godt vi kan. Og er det noget vi ikke kan klare, eskalere vi det videre til producenten.
Du kan få support til dit køb ved at ringe til os på: 70 222 683 eller skrive til os på support@completeware.dk.

Fortryder du


Skulle du fortryde dit køb, er det vigtigt at du kontakter os inden du evt. returnere en varer. Da meget software i dag leveres elektronisk kan der være begrænsninger på, hvilke software produkter vi kan tage retur, og vi anbefaler derfor altid, at du afprøver software inden køb. Kontakt os hvis du ønsker mere information herom.

Nyhedsbreve


Vi udsender med jævne mellemrum nyhedsbreve til vore kunder med relevante informationer, gode tilbud m.v.
Du har mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet direkte fra linket i bunden af alle siderne her, og skulle du fortryde kan du altid framelde dig via linket i nyhedsbrevet.

Hemmeligholdelse af dine oplysninger


Completeware vil aldrig sælge, udlåne eller videregive dine personlige oplysninger, og vi gør alt hvad vi kan for at holde dem for os selv. I visse situationer er vi dog nødsaget til at videregive visse informationer, som for eksempel i forbindelse med bestilling af softwarelicenser. Vi anbefaler at du læser mere i vores fortrolighedspolitik fra linket nedenfor.