Tak for din bestilling

Vi har modtaget din bestilling og takker for den.

Vi vil nu bestille din licens direkte hos Faronics, som herefter laver en licensnøgle til dig.

Det tager normalt omkring 2 arbejdsdage før licensnøglen er genereret. Når den er klar, vil du modtage en mail fra members@faronics.com med dit brugernavn og kodeord til Faronics Labs. På Faronics Labs hjemmesiden kan du logge ind og hente din software og aktuelle licensnøgle.

Når der kommer nye versioner, vil de være tilgængelige via Faronics Labs, ligesom du også bliver tildelt en ny licensnøgle. Du vil kun have adgang til Faronics Labs, så længe du har et aktivit vedligeholdelsesabonnement, så det er vigtigt at du husker at logge på og downloade din software og licennøgle inden udløbet af dit abonnement.

Har du et DeepFreeze abonnement (leje-licens) vil den automatisk stoppe med at virke, hvis ikke den fornyes inden udløbet.

 

Vil du allerede nu igang med at bruge din software, kan du med fordel downloade en evalueringsversion fra denne side (klik på produktet). Den virker 100% i 30 dage. Når du har fået din licensnøgle, lægger du blot denne ind i evalueringsversionen, som herefter låses op og forsætter med at virke ud over de 30 dage.

 

Skulle du have spørgsmål til din bestilling eller softwaren, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Se vores kontaktoplysninger her.