Faronics DeepFreeze Cloud

DeepFreeze_V

Gå til priser og bestilling

DeepFreeze Cloud

– så bliver det ikke nemmere og mere sikkert!

Med sin “Reboot to restore teknologi, tilbyder Faronics Deep Freeze den stærkeste beskyttelse til Pc’er, og eliminerer behovet for it-supporter skal omkonfigurere, re-image, eller fejlfinding computere. Deep freeze reducere supporthenvendelser med op til 63%. Og med DeepFreeze Cloud, er besværet med central styring og opdatering fjernet helt idet alt styres via web-konsollen direkte fra din browser.

Med central styring af dine DeepFreeze installationer via “skyen” bliver det endnu nemmere for dig at administrere flere PC’er i og uden for din organisation.

Faronics DeepFreeze Cloud flytter grænserne for hvor nemt det kan være at sikre og beskytte fra 2 til 20.000 PC’er fra en og samme arbejdsstation.

Genrelt om Faronics DeepFreeze

Deep Freeze beskytter hele din PC mod uautoriserede ændringer, installationer, sletning af filer med videre, uden at brugernes adgang til PC’en begrænses.

Brugerne kan installere, ændre og sletter filer, programmer og indstillinger, og alt bliver genskabt til den oprindelige opsætning efter en enkelt genstart.

Du kan vælge at beskytte hele PC’en, udvalgte partitioner eller områder på harddisken, og med det gratis tillægsværktøj Data Iglo defineres nemt hvilke mapper mv. der evt. skal redirigeres til en ikke-beskyttet partition.

Med Faronics Deep Freeze Standard beskyttes enkeltestående maskiner nemt, og programmet installeres direkte på den enkelte maskine. Der er mulighed for at styre Deep Freeze via kommandolinie parametre.

Med Faronics Deep Freeze Enterprise kan DeepFreeze installeres, konfigureres og styres centralt fra uden brug af andre programmer.
Muligheden for nem opdeling af beskyttede PC’er i grupper giver det fulde overblik sikre en nem administration og har bl.a. muligheder som fx remote wake-on-lan, eksekvering af applikationer på PC’er og planlægning af vedligeholdelsesperioder (fx automatisk opstart, opdatering og antivirusscanning om natten). Samtidig giver Enterprise udgaven mulighed for at oprette virtuelle ubeskyttede drev.

Deep Freeze 8 fås også i versioner til beskyttelse af Windows Workstations (Windows XP, Vista, 7, 8 og 10), Windows Servere (2003, 2008, 2010, 2012), Linux og Mac.